Búzaliszt
Ivóvíz
Bagettsó
Dextróz
Sovány tejpor
Emulgeáló
Zsírsavak
Mono- és diapetil-borkősavak
Mono- és digliceridek
Búzafehérje
Észter
Lisztkezelőszer
Emulgeálószer
Sütőmargarin
Kukorica-pehelyliszt
Monokálcium-foszfát
Kálcium-karbonát
Aszkorbinsav
Citromsav
Búzamalátaliszt
L-ciszterin-hidroklorid
Árpamaláta kivonat
Béta-karotin aroma
Stabilizátor
Étkezési só
Kálcium-acetát
Tetranátrium-difoszfát
Növényi zsírok és olajok
Hidrogénezett növényi zsírok, olajok
Színező
Sütőélesztő
Ivóvíz
Bagettsó
Dextróz
Sovány tejpor
Emulgeáló
Zsírsavak
Mono- és diapetil-borkősavak
Mono- és digliceridek
Búzafehérje
Észter
Lisztkezelőszer
Emulgeálószer
Sütőmargarin
Kukorica-pehelyliszt
Monokálcium-foszfát
Kálcium-karbonát
Aszkorbinsav
Citromsav
Búzamalátaliszt
L-ciszterin-hidroklorid
Árpamaláta kivonat
Béta-karotin aroma
Stabilizátor
Étkezési só
Kálcium-acetát
Tetranátrium-difoszfát
Növényi zsírok és olajok
Hidrogénezett növényi zsírok, olajok
Színező
Sütőélesztő